Ocak-mart döneminde yerli ve yabancı futbol kulüplerini ağırlamaya hazırlanan Antalya'da, diğer spor dallarıyla birlikte yapılacak kamp sayısının 3 bine ulaşması bekleniyor.
İkliminin uygun olması, FIFA kriterlerine sahip sahaların bulunması, teknik imkanların çokluğu ve otellerde sunulan yüksek hizmetlerle takımların gözdesi haline gelen Türkiye'nin önde spor turizm merkezi Antalya, ocak-mart döneminde spor kamplarına hazırlanıyor. Süper Lig, alt ligler ve yurt dışından gelecek futbol takımları ile diğer spor dallarındaki takımlarla konaklama tesislerinde 3 bine yakın kamp yapılması bekleniyor.
Spor Turizmi Birliği Derneği Başkanı Recep Şamil Yaşacan, yaptığı açıklamada, 178 futbol sahasına sahip Antalya'da ocak ayından itibaren yerli ve yabancı futbol takımlarının kampa gireceğini söyledi.
Spor turizmi sayesinde aralık, ocak, şubat ve mart aylarında Antalya'daki konaklama tesislerinin dolu olduğunu, çalışanların da işsiz kalmadığını anlatan Yaşacan, spor turizminin Türkiye'ye milyonlarca dolar katkı yaptığını bildirdi.
Yorumlar
Kalan Karakter: