Güney Asya ülkesi Bangladeş’teki Sugandha Nehri’nde seyir halindeki bir yolcu gemisinde çıkan yangınla ilgili olarak itfaiye yetkilisi Kalam Hossain Bhuiyan yaptığı açıklamada şu ana kadar 38 cansız beden çıkardıklarını, feribotun başkent Dakka’dan Barguna’ya doğru hareket ettiğini ve yangının makine dairesinden çıktığını aktardı.
50’den fazla kişinin hastaneye kaldırıldığını ve bazılarının durumunun kritik olduğunu belirten Bhuiyan ölü sayısının daha da artabileceğini, bazı yolcuların ise hala kayıp olduğunu belirtti.
Seyir halindeki yolcu gemisinde çıkan yangının nedeniyle ilgili henüz resmi bir açıklama yapılmazken gemide 500 civarında yolcunun bulunduğu belirtildi.
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: