Geçen yıl salgına rağmen 625 bin kişiyi ağırladıklarını hatırlatan İl Kültür ve Turizm Müdür Vekili Turhan Veli Akyol aşı uygulamasının ardından Pamukkale'nin yeniden eski günlerine döneceğini belirtti.
Akyol yaptığı açıklamada ''Turizmi canlandırmak için elimizden geleni yapıyoruz. İlk 11 günlük süreçteki 6 bin 850 ziyaretçi sayısı, ilerleyen dönem için güzel bir rakam gibi gözüküyor. Pamukkale'de geçmiş yıllar kadar olmasa da gözle görülür şekilde yoğunluğun yaşanması sevindirici.'' ifadelerini kullandı.
Pamukkale'ye ilk kez geldiğini ve çok güzel bulduğunu belirten Rus turistler ''Burası muhteşem bir yer. Türkiye salgınla mücadelede güvenilir yerler arasında yer alıyor. O yüzden buraya korkmadan geliyoruz.'' dedi.
Yorumlar
Kalan Karakter: