Kdz.Ereğli’de uzun yıllar siyaset ve sivil toplum örgütlerinin bir çok alanında görev almış olan Eken Otel'in sahibi Suat Önder’in vefatı ilçede büyük üzüntü yaratırken bir süredir Kolon ve Akciğer Kanseri rahatsızlığı nedeniyle tedavi gördüğü öğrenilen Önder, kaldırıldığı İlçedeki Özel Anadolu hastanesinde yaşama veda etti.
Karadeniz Ereğli Lisesi'nden mezun olduktan sonra yüksek öğrenimini Makine Mühendisi olarak tamamlayan Önder, geçtiğimiz yıllarda Cumhuriyet Halk Partisi'nden Zonguldak Milletvekili Aday Adayı da olmuştu.
Önder'in cenazesi Bozhane Camisi'nde ikindi sonrası kılınan cenaze namazının ardından son yolculuğuna uğurlandı. Turizm Medya Yayın Grubu olarak merhuma Allah'tan rahmet, sevenleri ve ailesine başsağlığı dileriz.
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: