Dünyanın ilk Warner Bros oteli 122 milyon dolar yatırımla 2021 yılında Birleşik Arap Emirlikleri'nin başkenti Abu Dabi'de bulunan Yas Adası'nda açılacak. Bazı tematik özelliklere sahip olan otel, misafirlerine büyük bir konfor vadediyor.
122 milyon dolar yatırım yapılan ve inşaatının yüzde 40'ı tamamlan otel, Yas Adası'nda yer alan bir başka eğlence merkezi olan ödüllü Warner Bros Abu Dabi tema parkının bitişiğinde yer alıyor.
WB Abu Dabi, Warner Bros.'un geniş kapsamlı film ve televizyon kütüphanesini bünyesinde barındıran modern bir dekorasyona sahip olacak. Ayrıca 8 katta 250'den fazla odadan oluşan otelde, özel WB restoranları, spa merkezi, fitness kulübü ve Yas Adası'nın kendine özgü manzarasına karşı teras havuzu gibi imkanlar bulunacak.
Otelde küçük yaşta çocuklar için kapalı ve açık çocuk kulübünün yanı sıra güvenle girebilecekleri havuzlar gibi çeşitli olanaklar sunulacak. İş seyahatinde olanlar için kaliteli ve uyarlanabilir toplantı odaları ve etkinliklere ev sahipliği yapabilecekleri büyük bir balo salonu olacak.
Warner Bros. Küresel Markalar ve Deneyimler Başkanı Pam Lifford, "Warner Bros. World Abu Dabi'nin başarılı gelişiminin ardından, bölgedeki varlığımızı stüdyonun ilk markalı oteliyle genişletmekten heyecan duyuyoruz. Bu yeni girişim, Warner Bros'un zengin eğlence mirasını onurlandıracak ve hayranlara en sevdikleri marka ve karakterleri deneyimlemek için eşsiz bir yol sunacak" sözleriyle projenin önemini vurguladı.
Yorumlar
Kalan Karakter: